Regulament acces si utilizare Business Lounge

Aeroportul International “George Enescu” Bacau pune la dispozitia calatorilor aflati in cautarea unui moment de liniste si intimitate salonul “Business Lounge”.

Persoanele care achizitioneaza acces catre aceasta facilitate se obliga sa respecte prevederile prezentului regulament.

  1. Cui se adreseaza salonul Business Lounge?

Pasagerilor care detin un tichet de imbarcare valid si au trecut prin controlul de Securitate dupa efectuarea formalitatilor de check-in.

  1. Unde se afla salonul Business Lounge?

Salonul Business Lounge se afla in zona Schengen a Salii de Asteptare Plecari din cadrul Terminalului Aeroportului International “George Enescu” Bacau

  1. Accesul pasagerilor ce calatoresc spre destinatii non-Schengen

Pasagerii ce calatoresc spre destinatii non-Schengen pot accesa facilitatile “Business Lounge”. Acestia trebuie sa aiba in vedere ca, pentru a putea accesa portile de imbarcare spre destinatii non-Schengen, trebuie sa parcurga controlul de frontiera. Odata trecuti in zona Non-Schengen acestia nu vor mai avea acces la “Business Lounge”. Este responsabilitatea pasagerului sa isi aloce timp suficient pentru parcurgerea formalitatilor necesare in vederea imbarcarii.

  1. De ce facilitati beneficiaza pasagerii care acceseaza Business Lounge?

Capacitatea salonului este de 10 locuri pe scaune, iar pasagerilor li se pun la dispozitie bauturi racoritoare, cafea, ceai, acces la retea wi-fi dedicata, TV si reviste si ziare locale.

  1. Numarul maxim de bilete de acces ce pot fi achizitionate de o singura persoana.

O persoana poate achizitiona maxim 5 bilete de acces. Pentru grupuri mai mari este necesar sa contactati in prealabil administratia aeroportului pentru confirmarea disponibilitatii, la adresa de e-mail: office@bacauairport.ro

  1. Interval orar de valabilitate a accesului.

Un tichet de intrare permite utilizatorului accesarea facilitatilor Business Lounge pentru un interval de 3 ore. In cazul in care, sederea acestuia depaseste acest interval orar, este necesara achizitia unui alt tichet de intrare.

  1. Orar de functionare Business Lounge

Salonul Business Lounge este deschis zilnic, in intervalul orar: 05:00 – 22:00

  1. Modalitati de achizitie a tichetului de acces

Un tichet de acces in Business Lounge poate fi achizitionat in aeroport, de la Ghiseele de Check-in. Plata este posibila doar prin card bancar.

  1. Tarif intrare Business Lounge

Tariful de intrare in Business Lounge este de 10 euro/persoana pentru un interval  de 3 ore.

 

  • Aeroportul International “George Enescu” Bacau nu este in niciun fel responsabil de imbarcarea pasagerilor ce acceseaza facilitatile Business Lounge pe cursele aeriene pentru care acestia detin bilet valid de calatorie. Cade in responsabilitatea pasagerilor parcurgerea in timp util a tuturor formalitatilor necesare.