Marketing

Grupuri Ţintă

Publicitatea prin Aeroportul Internaţional “George Enescu” Bacău ajunge la persoanele care călătoresc pe zborurile interne şi internaţionale din diverse motive: 50% din pasageri pot fi încadraţi în categoria pasagerilor de turism “ leisure si friends&family” şi în general, fac parte din grupurile cu venituri superioare. Aceştia au vârste între 25 si 40 de ani. În anul 2015, au fost înregistraţi peste 370.000 de pasageri şi aproximativ acelaşi număr de persoane au însoţit sau au aşteptat pasagerii.

 

 

 

Posibilităţi de publicitate

Aeroportul Internaţional “George Enescu” Bacău oferă o varietate de posibilităţi de publicitate, inclusiv în zona de check-in, zona de sosiri si la porţile de îmbarcare. Sampling-ul este, de asemenea, o oportunitate de publicitate pe care o puteţi utiliza pentru campaniile promoţionale.

 

 

Publicitate online

Site-ul nostru oferă o platformă ideala de publicitate pentru campaniile dumneavoastră de promovare. Avantajele oferite sunt: • Mediu unic: site-ul este împarţit în secţiuni clare şi teme, care permit publicităţii dumneavoastră sa fie poziţionată strategic. • Preţ: profitaţi de preţuri atractive. Costurile de publicitate pentru portalul online al Aeroportul Internaţional “George Enescu” Bacău sunt concepute pentru diferite grupuri ţintă, oferind posibilităţi pentru toate tipurile de publicitate. Împreuna cu dumneavoastră putem concepe o campanie de promovare personalizată, în funcţie de nevoile de promovare pe care le aveţi.

 

 

Contact:

E-mail: marketing@bacauairport.ro
Tel: 0040 0234/552484