Cariera

ANUNT din data de 05.05.2022 cu privire la ANULAREA CONCURSURILOR ORGANIZATE INCEPAND CU DATA DE 13.04.2022

 

Regia Autonoma Aeroportul International “George Enescu” Bacau a decis, din motive obiective, anularea concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante de Agent salvare aeroportuara, Sofer interventii situatii de urgenta, Manipulant si Femeie de serviciu.

 

R. A. Aeroportul International „George Enescu” Bacau, cu sediul in loc. Bacau, str. Aeroportului nr. 1, organizeaza concursuri de ocupare posturi vacante, incepand cu data de 13.04.2022pentru ocuparea unui post vacant de Sofer interventii SU (conducator autospeciala), unui post vacant de Agent salvare aeroportuara, a unui post vacant de Femeie de serviciu si a unui post vacant de Manipulant marfuri. 
Informatiile referitoare la perioada de depunere a dosarelor, conditiile de participare, actele necesare la dosar, calendarul de desfasurare a concursului si bibliografie le puteti accesa din urmatoarele linkuri:
R. A. Aeroportul International „George Enescu” Bacau, cu sediul in loc. Bacau, str. Aeroportului nr. 1, organizeaza concurs in perioada 02.03.2022 – 22.03.2022pentru ocuparea a doua posturi vacante de Sofer interventii SU (conducator autospeciala) si doua posturi vacante de Agent salvare aeroportuara, în cadrul Regiei Autonome. Perioada de depunere a dosarelor: 02.03.2022 – 15.03.2022.
Informatiile referitoare la conditiile de participare, actele necesare la dosar, calendarul de desfasurare a concursului si bibliografie le puteti accesa din urmatoarele linkuri: