Facilitati aeroport

Avem placerea de a va informa cu privire la promovarea unui nou serviciu de catre regia autonoma, si anume punerea la dispozitie atat agentilor economici, cat si a celorlalte entitati publice, doua sali sedinta (protocol), precum si a unui salon VIP.

 

Capacitatea salilor de sedinta este de 40 locuri, respectiv 25 locuri, acestea avand dotari moderne corespunzatoare uzantelor acestui tip de serviciu: WI-FI, video proiector si laser indicator (flipchart), dar putem asigura si servicii de secretariat (copii xerox, transmitere fax).

 

In ceea ce priveste Salonul VIP, acesta ofera o atmosfera confortabila, atat pasagerilor de tip business, cat si agentilor economici si entitatilor publice inainte de efecuarea zborului sau la aterizare, fara alte tipuri de servicii conexe (coffe break, catering).

 

Pretul accesarii celor doua sali de sedinta este de 350 lei/zi/sala, iar tariful pentru salonul VIP este de 60 euro/h, pana la 4h. Ce depaseste perioada de 4h, se percepe un tarif de 10 euro/h.

 

 

 

Travel & Shopping

In incinta Aeroportului International George Enescu Bacau aveti la dispozitie magazine de unde puteti face ultimele cumparaturi inainte de calatoria dumneavoastra.

 

 

 

Cafenea

Aeroportul Internaţional George Enescu Bacău este dotat cu automate de cafea , băuturi răcoritoare şi gustări în zona de aşteptare şi în Terminalul zboruri externe.

 

 

Bancomat

În incinta Aeroportului Internaţional George Enescu Bacău există bancomat pentru operaţiuni de retragere numerar, funcţional 24 de ore din 24.

 

 

Filmarea şi fotografierea

În Aeroportul Internaţional George Enescu Bacău, filmarea și fotografierea neautorizate sunt interzise. Vă rugăm să respectați semnificația indicatoarelor. Vă mulțumim pentru înțelegerea dumneavoastră.

 

 

 

Înfolieri bagaje

În incinta terminalului plecări/sosiri al Aeroportului Internațional George Enescu Bacău aveți posibilitatea să vă protejați bagajele apelând la serviciul de înfoliere al genților de cală.